Over de Modellandbouwers Holland

 

De "Modellandbouwers" is een vereniging opgericht door vijf personen en is ontstaan, omdat we meer landbouw gericht bezig wilden zijn. Dit bestond in Nederland nog niet en werd er een vereniging opgezet in 2011.

 

Wij proberen met de vereniging zo veel mogelijk diversiteit te bouwen en te showen. We proberen ook elkaar te helpen waar dat kan, zo zijn we als vereniging laagdrempelig en uniek in Nederland. 

De vereniging bestaat uit leden met radiografisch modellen van schaal 1:14 t/m 1:16 op landbouwgebied dit kan variëren van trekker tot agrotruck en van shovel tot mobiele kranen. Als er een Agrarische achtergrond aan zit en het in het zand mag komen is het welkom bij onze vereniging.

     

We zijn ook zo'n 10 keer per jaar te vinden op beurzen, braderieën en plattelandsdagen waar we dan een demonstratie geven met onze modellen maar ook tevens een stuk techniek van de modelbouw vertellen en laten zien. 

Naast die evenementen hebben we ook 1x per jaar het befaamde clubweekend. Dit is exclusief voor leden en het gezin in een relaxte setting 2 dagen, "teambuilding".

                                                                                                                                                         

Gezelligheid staat hoog in het vaandel bij ons en de leeftijd varieert van 12 tot aan...... .  Een ieder bouwt naar zijn eigen kunnen en capaciteiten. 

 

Mocht dit u aanspreken of wilt u ons op 1 van uw evenementen hebben vraag naar de mogelijkheden via het kopje Contact of Aanvraag voor evenementen.