OVER DE MODELLANDBOUWERS 

Wie zijn wij en hoe zijn we ontstaan

De"Modellandbouwers" is een vereniging opgericht door vijf personen. De vereniging is ontstaan omdat we met onze modelbouw meer landbouw gericht bezigwilden zijn. Dit bestond in Nederland nog niet dus werd er een vereniging begonnen in 2011.


Wij proberen met de vereniging zo veel mogelijk divers te bouwen en te showen. We proberen ook elkaar te helpen waar dat kan. Zo zijn we als vereniging laagdrempelig en uniek in Nederland.

De vereniging bestaat uit leden met radiografisch modellen van schaal 1:14 t/m1:16 op landbouwgebied. Dit kan variëren van trekker tot agrotruck en vanshovel tot mobiele kranen. Als er een Agrarische achtergrond aan zit en het in het zand mag komen is hetwelkom bij onze vereniging.


We zijn ook zo'n 10 keer per jaar te vinden op beurzen, braderieën en plattelands dagen. We geven dan een demonstratie met onze modellen maar laten ook een stuk techniek van de modelbouw zien, vertellen er over en beantwoorden vragen.

Naast die evenementen hebben we ook 1x per jaar het befaamde clubweekend. Dit is exclusief voor leden en het gezin in een relaxte setting 2 dagen, "teambuilding".

Gezelligheid staat hoog in het vaandel bij ons en de leeftijd varieert van 12 tot aan...... . Een ieder bouwt naar zijn eigen kunnen en capaciteiten.

 

Mocht dit u aanspreken of wilt u ons op 1 van uw evenementen hebben vraag naar de mogelijkheden via het kopje 

Contact of Aanvraag voor evenementen.